Tuinmeubelen Westland
Tuinmeubelen Westland

Maatwerk

Van het begin af aan hebben wij ons gericht op maatwerk, het maken van unieke meubelen die je niet in ieder tuincentrum tegenkomt. Ondanks de ervaring die wij hebben met maatwerk, biedt een nieuwe opdracht ons keer op keer weer nieuwe uitdagingen om het resultaat te krijgen wat aansluit bij uw wensen.

Weet u nog niet zo goed wat u wilt of twijfelt u simpelweg over wat in uw tuin passend is? Wij van Tuinmeubelen Westland kunnen u hier uitstekend bij ondersteunen, zodat de meubelen precies aansluiten bij uw wensen. Doordat wij de tekeningen van de opdrachten zelf maken, zijn wij instaat om u op een hele duidelijke en gedetailleerde wijze een voorstelling te geven over het eindresultaat.

Tevens kunt u bij ons terecht voor de inrichting van uw interieur, te denken aan het bekleden van wanden en kantines met steigerhout, maar ook het maken van bars.

Dus heeft u een lege hoek in uw huiskamer en heeft u leuke (tuin)meubelen of een bar gezien? En wilt u dit ook in huis of uw bedrijf? Schroom dan niet om vrijblijvend een offerte aan te vragen of telefonisch contact met ons op te nemen.