Tuinmeubelen Westland
Tuinmeubelen Westland

Materiaal

Steigerhout

Voor onze meubels gebruiken wij het hout naar u wens. Steigerhout, Meranti, Bamboe , Eiken. Wij kunnen alles maken en leveren op u aanvraag. Na het zagen en monteren worden de meubelen goed geschuurd tot een perfect resultaat. De afwerking is naar wens behandelbaar met impregneermiddel, vernis, beits, whitewash, boenwas, olie of wat u maar wilt. Ook leveren wij een transparante wash waardoor uw steigerhouten meubelen water afstotend worden maar toch een mat-doffe look behouden.

Keuze

We hebben twee assortimenten: de basismodellen en het maatwerk met werkelijk grenzeloze mogelijkheden. Voor de basismodellen kunt u het beste even contact opnemen via de mail dan kunnen we u een brochure toesturen of mailen.

Garantie

Wij bieden 2 jaar garantie op de constructie en materialen van onze steigerhouten. DeĀ aluminium meubelen hebben een garantie van 5 jaar . Tot twee jaar na aankoop kan het meubel bij ons aangeboden worden om kosteloos een nieuwe afwerklaag te laten aanbrengen. Dit geldt niet voor de hardhouten meubelen. Voor meer informatie: lees de voorwaarden.